Pembayaran

Kami menerima beberapa kaedah pembayaran selamat

bank

KAWAD BANK

Setelah pembayaran selesai, anda akan melihat halaman pengesahan pesanan dengan kod IBAN (Nombor Akaun Bank Antarabangsa) dan BIC (SWIFT). Anda juga akan menerima e-mel pengesahan yang mengandungi maklumat yang diperlukan untuk membuat pemindahan. Sila sertakan nombor pesanan anda sebagai sebab pembayaran.
paypal

PAYPAL

Kami juga menerima pembayaran melalui PayPal, kaedah pembayaran dalam talian yang digunakan secara meluas dan selamat. Pilih pilihan PayPal semasa proses pembayaran dan anda akan dialihkan ke tapak PayPal untuk menyelesaikan pembayaran anda. Jika anda mempunyai akaun PayPal, anda akan log masuk terus dan boleh membuat pembayaran. Jika anda tidak mempunyai akaun PayPal, anda masih mempunyai pilihan untuk membayar dengan kad kredit anda melalui PayPal.

Setelah pembayaran disahkan, pesanan anda akan diproses.

Alamat penghantaran yang dimasukkan dalam pesanan mestilah bertepatan dengan alamat penghantaran di Paypal; jika tidak penghantaran tidak akan dapat dilakukan.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay ialah platform pembayaran mudah alih yang digunakan secara meluas di China dan dikendalikan oleh Kumpulan Alibaba.

Untuk menggunakan Alipay, sila ikuti langkah di bawah:

  1. Semasa proses pembayaran di tapak kami, sila pilih Alipay sebagai kaedah pembayaran anda. Anda akan dialihkan ke halaman pembayaran Alipay yang selamat.
  2. Ikut arahan yang diberikan pada halaman daftar keluar Alipay untuk mengesahkan pembayaran anda. Mereka mungkin meminta anda memasukkan kod pengesahan atau memberikan butiran lanjut untuk menyelesaikan transaksi.
  3. Selepas mengesahkan pembayaran anda di Alipay, anda akan dialihkan ke laman web kami, di mana anda akan menerima pengesahan pesanan dan butiran pembayaran.
wechat

WeChat

WeChat Pay ialah sistem pembayaran mudah alih yang dibangunkan oleh Tencent, syarikat di sebalik aplikasi pemesejan WeChat.

WeChat Pay membolehkan pelanggan membuat pembayaran dengan cepat dan mudah menggunakan akaun WeChat mereka.

Untuk menggunakan WeChat Pay, ikuti langkah di bawah:

  1. Semasa proses pembayaran pilih WeChat Pay sebagai kaedah pembayaran; anda akan diberikan kod QR unik yang mewakili jumlah yang perlu dibayar.
  2. Sebaik sahaja anda membuka aplikasi WeChat pada peranti mudah alih anda, anda perlu mengimbas kod QR melalui fungsi imbasan terbina dalam dan mengesahkan pembayaran dengan memasukkan kaedah pengesahan anda (contohnya, PIN atau cap jari).
  3. Setelah transaksi disahkan, dan selepas pemindahan dana, pesanan anda akan diproses dan dihantar mengikut terma dan syarat.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top