PERKHIDMATAN PENGHANTARAN

Pada masa pesanan, anda boleh memilih antara perkhidmatan penghantaran ini:

DHL

DHL Express Seluruh Dunia

Perkhidmatan penghantaran udara ekspres dengan penghantaran ke 220 negara pada jam 18:00 keesokan harinya di Eropah, 2-5 hari untuk seluruh dunia.
DHL

Ekonomi DHL

Perkhidmatan penghantaran untuk penghantaran yang kurang mendesak dan berat dengan penghantaran dalam Eropah dalam masa 7 hari.
UPS

UPS Express

Perkhidmatan penghantaran udara ekspres dengan penghantaran ke 220 negara pada jam 12:00 keesokan harinya di Eropah dan dalam 2 hari untuk seluruh dunia.
UPS

Penjimat Ekspres UPS

Perkhidmatan penghantaran udara ekspres dengan penghantaran ke 220 negara pada jam 18:00 keesokan harinya di Eropah.

MASA PENGHANTARAN

Produk yang tersedia dalam stok dihantar dalam masa 1 hingga 2 hari bekerja selepas menerima pembayaran. Produk yang tidak tersedia dalam stok akan dipesan daripada pengilang (Backorder) dan kemudian dihantar sebaik sahaja ia tiba di gudang kami.

Masa penghantaran bergantung pada lokasi alamat penghantaran, perkhidmatan penghantaran yang dipilih dan prosedur kastam.

Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan dan masa penghantaran anda boleh menghubungi kami melalui sembang, e-mel atau telefon.

PEMBERITAHUAN PENGHANTARAN

Apabila pesanan dihantar, pelanggan akan menerima e-mel yang mengandungi pautan kod penjejakan dari mana mereka boleh mengikuti perkembangan penghantaran.

PENGHANTARAN DIINSURANSKAN

Adalah perlu bahawa penghantaran telah diinsuranskan mengikut kaedah insurans yang ditunjukkan oleh kurier yang dipilih. Jika tidak, ia akan dikembalikan mengikut peraturan yang dinyatakan dalam konvensyen antarabangsa yang dinyatakan di atas.

Insurans penghantaran ialah perkhidmatan pilihan yang disediakan oleh DHL atau UPS untuk melindungi penghantaran. Pelanggan boleh memilih untuk menginsuranskan penghantaran mereka pada halaman Checkout kami dalam bahagian Pilihan Penghantaran. Kos perkhidmatan ini ialah 1.03% pada nilai produk tidak termasuk cukai (minimum EUR 10.35). Perkhidmatan insurans kemudiannya disediakan oleh pembawa yang dipilih dalam Terma dan Syarat DHL atau Terma dan Syarat UPS.

paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top